Om mig

VEM ÄR JAG?


Jag heter Thomas Frenning och jag har arbetat med försäljning i olika konstellationer i olika branscher. Den senare delen i min karriär  i kombination och parallellt med ledarskap och marknadskommunikation. Jag har i många år coachat säljare och företag i måluppfyllelse.


Jag har varit delaktig i förändringsprocesser i både stora och små företag. 

Och tro mig, jag vet att det krävs både kultur, struktur, mod och uthållighet för att en förändring ska bli riktigt bra.

Jag har tyvärr upplevt förändringar som inte blivit lyckade.


Efter 49 år som anställd startade jag 2019 ett nytt kapitel i mitt liv.
I Fortitudo hjälper jag företag och organisationer med försäljning och att skapa växkraft. Men jag är också delaktig i förändringsprocesser, på både organisations och individnivå.


Jag har sedan 2011, tillsammans med Nyföretagarecentrum och Almi i deras Mentorprogram, hjälpt nystartade företag med att etablera sig på marknaden.

89% av de företag som är delaktiga i dessa Mentorprogram har kvar sina företag efter 3 år. Att på ideell basis få vara delaktig i den samhällsutvecklingen är ett privilegium.

Jag har tre år i rad (2015, 2016 och 2017) blivit utsedd till Årets Mentor i Skåne.


Jag har utbildat mig  i coachande ledarskap  hos Coach2Coach  med Kjell Enhager och Magnus Kull och i försäljningspsykologi hos bl.a. Mercuri Institute.  


Jag arbetar också som terapeut inom Mind Recovery Systems.

Det är en metod som förklarar hur sinnet, känslorna och kroppen påverkar varandra.

Som barn får vi alla våra törnar, både fysiska och emotionella. En del så starka att de påverkar oss resten av livet. De kan orsaka rädslor och fobier, och även ge upphov till fysiska men, som värk, migrän och annat.

Dessa åkommor kan dyka upp när man minst anar det, långt senare i livet.


Så länge den emotionella obalansen finns ouppklarad i systemet så kan inte kroppen återskapa balans tillräckligt effektivt, vilket gör att man kan må dåligt helt i onödan.

Våra kroppar har en inneboende läkningsförmåga. Kroppen vill läka sig själv och återkoppla balansen när vi mår dåligt. Det är den funktionen som Mind Recovery använder sig av. 


Jag kan tillsammans med dessa kunskaper och mina egna erfarenheter lära dig hur du lyckas i förändringsprocesser, ta dig från ord till handling och hur du kan uppnå den framgång du vill uppnå.


Jag är Framgångscoachen som älskar att vara delaktig i att utveckla och göra andra bättre!


MIN MISSION

Jag ska vara delaktig i förändringsprocesser där personer, företag och organisationer växer och utvecklas.

Jag vill bidra till ett företagsklimat och i sin förlängning, ett samhällsklimat som fler vill tillhöra.


Kontakta mig


Adress: Hövägen 56 - 263 53 LERBERGET

Email:   fortitudo@thomasfrenning.se

Mobil:   +46 708 68 46 79

WEB:    www.thomasfrenning.se